ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο εξοπλισμός και οι τελευταίες οδηγίες στους αθλητές ενόψει του Μαραθωνίου Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 6

Ελά­χι­στα 24ωρα απο­μέ­νουν για τη διε­ξα­γωγή του 3ου Διε­θνούς Μαρα­θω­νίου Δρόμου Ρόδου (Κυριακή 17 Απρι­λίου 2016) και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την κορυ­φαία αθλη­τική εκδή­λωση της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου. Την Παρα­σκευή 15 Απρι­λίου 2016 έως και το Σάββατο 16 Απρι­λίου 2016 οι εγγε­γραμ­μέ­νοι αθλητές θα παρα­λά­βουν τον εξο­πλι­σμό τους για τους αγώνες από το BEST WESTERN Plaza Hotel – Αίθουσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’.

Συγκε­κρι­μένα, θα παρα­λά­βουν: τσάντα, μπλου­ζάκι, νούμερο αγώνα, αυτο­κόλ­λητο στίκερ και πλη­ρο­φο­ριακό υλικό της δια­δρο­μής από το: BEST WESTERN Plaza Hotel – Αίθουσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’ (Ιερού Λόχου7, Ρόδος) ημέρες και ώρες:

-Παρασκευή  15 Απρι­λίου  2016, 15:00-20:00 για τα 5.000μ. και 1.000μ.

-Σάββατο       16 Απρι­λίου  2016, 10:00 -16:00 για το Μαρα­θώ­νιο, 10.000, 5.000μ. και 1.000μ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Άλλες οδηγίες για τους συμ­με­τέ­χο­ντες αθλητές:

– Όλοι οι εγγε­γραμ­μέ­νοι αθλητές του Μαρα­θω­νίου δρόμου 42,195χιλ. θα συγκε­ντρω­θούν μπροστά από το άγαλμα του Αλ. Διάκου στο Μαν­δράκι απέ­να­ντι από τα Δικα­στή­ρια στις 7:30 το πρωί. Η ώρα έναρξης του Μαρα­θω­νίου ορί­ζε­ται στις 8:00π.μ.

– Όλοι οι εγγε­γραμ­μέ­νοι αθλητές του αγώνα δρόμου 10χιλ. θα συγκε­ντρω­θούν μπροστά απο το άγαλμα του Αλ. Διάκου στο Μαν­δράκι απέ­να­ντι από τα Δικα­στή­ρια στις 10:30 το πρωί. Η ώρα έναρξης του αγώνα 10χιλ. ορί­ζε­ται στις 11:00 π.μ.

– Όλοι οι εγγε­γραμ­μέ­νοι αθλητές του αγώνα δρόμου 5χιλ. θα συγκε­ντρω­θούν μπροστά απο το άγαλμα του Αλ. Διάκου στο Μαν­δράκι απέ­να­ντι από τα Δικα­στή­ρια στις 10:30 το πρωί. Η ώρα έναρξης του αγώνα 5χιλ. ορί­ζε­ται στις 11:00 π.μ.

-Κατά την διάρ­κεια ολό­κλη­ρης της δια­δρο­μής θα υπάρ­χουν 14 σταθμοί ανε­φο­δια­σμού των αθλητών.

Κάθε 2,5 χιλ νερά και κάθε 5χιλ. ισο­το­νικά ποτά και μπα­νά­νες.

-Ασθενοφόρα και γιατροί θα ακο­λου­θούν καθ΄όλη την διάρ­κεια της δια­δρο­μής.

-Οι αθλητές παρα­κα­λού­νται να κινού­νται πάντα στην δεξιά πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με το ρεύμα κυκλο­φο­ρίας, εκτός από το σημείο Κάτω Πέτρες που μπαί­νουν αντί­θετα.

-Οι αθλητές θα πρέπει να τοπο­θε­τή­σουν τα ενδύ­ματα και τα προ­σω­πικά τους αντι­κεί­μενα σε πλα­στι­κές σακού­λες.

-ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις σακού­λες θα πρέπει να κολ­λη­θεί το ειδικό στίκερ που θα παρα­λά­βουν οι αθλητές μαζί με τον υπό­λοιπο εξο­πλι­σμό τους και περίπου μισή ώρα πριν από την εκκί­νηση, οι αθλητές θα πρέπει να τις παρα­δώ­σουν στους διορ­γα­νω­τές κοντά στο σημείο εκκί­νη­σης σε ειδικό χώρο παρα­λα­βών κάτω από την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου..

Η επι­στροφή τους μετά τον τερ­μα­τι­σμό θα γίνει από το ίδιο σημείο.

-ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι σακού­λες δεν πρέπει να περιέ­χουν αντι­κεί­μενα αξίας, λεφτά ή φάρμακα.

Μετά την ορι­στι­κο­ποί­ηση των απο­τε­λε­σμά­των οι αθλητές μπορούν να εκτυ­πώ­σουν δίπλωμα συμ­με­το­χής με τον επίσημο τους χρόνο από την ιστο­σε­λίδα του αγώνα.

-Το Pasta Party των αθλητών θα γίνει το Σάββατο 16 Απρι­λίου στις 20:30 στο ξενο­δο­χείο Mitsis Grand hotel, Ακτή Μιαούλη και Παπα­νι­κο­λάου, Ρόδος.

-Το Ραδιό­φωνο Λυχνάρι – Radio Lihnari είναι Χορηγός Επι­κοι­νω­νίας του Roads to Rhodes Marathon με καθη­με­ρινή ενη­μέ­ρωση για τη διορ­γά­νωση από 6 έως 17 Απρι­λίου, στις 09:30 το πρωί.

-Συνδιοργανωτές της όλης εκδή­λω­σης είναι, η Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου, η «ΜΚΟ» Μαρα­θώ­νιος Ρόδου και στη­ρί­ζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η  Ένωση Ξενο­δό­χων Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.