Αθλητικά

Για την πρόκριση οι ομάδες στον Ο.Α.Μ.Ρ.

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει προκριματικό αγώνα, για το 54ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ» 2020 στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11, Όπεν.

Ο αγώνας θα γίνει στις νέες εγκαταστάσεις του ΟΑΜΡ (επί της λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου 4ο χλμ).

Τρόπος και Χρόνος διεξαγωγής:
α)O αγώνας όπεν είναι ξεχωριστός δηλ. δεν μπορεί να περιληφθεί σε ενιαίο αγώνα και θα διεξαχθεί με screens.
β)Ο αγώνας στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11,θα είναι ενιαίος.
γ)Το σύστημα των αγώνων θα καθοριστεί από τον εκάστοτε διαιτητή με ελάχιστο αριθμό διανομών 24 ανά ημερίδα με προμοιρασμένες διανομές και η βαθμολογία θα υπολογίζεται σε IMPs με μετατροπή αυτών σε VPs. Θα ισχύουν ο ΔΚΑΜ/17, οι Πάγιοι Κανονισμοί της ΕΟΜ και η προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Και οι δύο αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη 13/02/20 ώρα 21:00, την Παρασκευη14/02/20 ώρα 21:00 και την Κυριακή 16/02/20 ώρα 18:00. Οι ημέρες και ώρες μπορούν να τροποποιηθούν με απόφαση του διαιτητή ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών των ομάδων.

Βαθμίδα:
Ο αγώνας ανήκει στην 3η Βαθμίδα και στους δικαιούχους θα απονεμηθούν οι ανάλογοι Βαθμοί Διάκρισης. Επίσης στην νικήτρια ομάδα κάθε ενότητας θα απονεμηθεί έπαθλο από τον όμιλο μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή επάθλου είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τριών ομάδων στον αγώνα της ενότητας. Στην περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο παραπάνω απαιτούμενος αριθμός για μία ή περισσότερες ενότητες θα απονεμηθεί ένα έπαθλο στη νικήτρια ομάδα του ενιαίου αγώνα. Καμία ομάδα δεν δικαιούται περισσότερα από ένα έπαθλα και σε καμία ενότητα δεν δίδονται περισσότερα του ενός έπαθλα.

Διαιτητής, Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή:
Διαιτητής είναι ο Κελεπέρας Κώστας. Επιτροπή εφέσεων: Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Οργανωτική Επιτροπή: το Δ.Σ. του Ομίλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου