Αθλητικά

Ικανοποίηση για το μητρώο στον Διγενή, αγωνία κυρίως για τις υποδομές του

Μία σημαντική εκκρεμότητα, που δεν είναι άλλη από την ένταξη του σωματείου στο ειδικό αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατάφερε να κλείσει η διοίκηση του Διγενή. Οι Κοσκινιάτες διευθέτησαν τις γραφειοκρατικής φύσεως λεπτομέρειες που είχαν καταστήσει την πρώτη τους απόπειρα ατελέσφορη και από χθες συμπεριλαμβάνονται στους ολοένα και περισσότερους συλλόγους της Δωδεκανήσου, που θα ωφεληθούν από την απόκτηση του νέου αριθμού μητρώου της Γ.Γ.Α.
Οι παράγοντες του Διγενή στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους αφ’ ενός στις εργασίες συντήρησης που είναι απαραίτητο να γίνουν στο γήπεδό τους, αφ’ ετέρου δε στις εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Πριν από λίγες μέρες, οι άνθρωποι της διοίκησης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Τάσος Ψυλλάκης, επιθεώρησαν τους χώρους των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της περιοχής, με τον δεύτερο να προγραμματίζει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη, προκειμένου να δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα.
Υπενθυμίζεται, πως ως προτεραιότητες έχουν επισημανθεί η τοποθέτηση μονώσεων, η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί η εξέδρα πίσω από την εστία, στην πλευρά της κεντρικής εισόδου, η περαιτέρω βελτίωση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και ο ελαιοχρωματισμός σημείων του γηπέδου.
Όσο για τα αγωνιστικά τμήματα καθ’ αυτά, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά, παραμένοντας σε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή τους Παναγιώτη Μπεκιάρη και περιμένοντας τα καλά νέα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, χώρος για αισιοδοξία δεν περισσεύει, παρ’ όλα αυτά όμως οι Κοσκινιάτες συνεχίζουν να δουλεύουν έστω και εκτός γηπέδου, προκειμένου να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη της σεζόν.
Σε κάθε περίπτωση, η αναστολή των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων αντιμετωπίζεται ως μία μεγάλη πληγή, τόσο για την ανδρική ομάδα και κυρίως, για τα τμήματα των υποδομών.
Τα παιδιά που διδάσκονται το άθλημα στην ακαδημία του Διγενή, όπως και στις αντίστοιχες όλων των άλλων συλλόγων, έχουν να συναντηθούν στο γήπεδο και να έρθουν σε επαφή με την μπάλα στο πλαίσιο μίας οργανωμένης προπόνησης εδώ και πολλούς μήνες, οι επιπτώσεις είναι ήδη σοβαρές και στα Κοσκινού αναρωτιούνται (προφανώς όχι μόνο εκεί), σε ποια λογική υπακούει η απαγόρευση της ομαδικής άθλησης σ’ έναν ανοιχτό γηπεδικό χώρο, την ίδια στιγμή που επιτρέπεται η συνύπαρξη περισσότερων από είκοσι μικρών μαθητών σε μία κλειστή σχολική αίθουσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου