Αθλητικά

Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων: Christmas Event για καλό σκοπό

Το σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου , ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων θα διοργανώσει Christmas Event φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του θεραπευτηρίου «Άγιος Ανδρέας».
Το Christmas Event θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδι νομών και διπλών για άνδρες και γυναίκες, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων διοργανώνει το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, Christmas Event, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του θεραπευτηρίου “Άγιος Ανδρέας”.
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια μονών και διπλών για άνδρες και γυναίκες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο oapetal@gmail.com καθώς και στους προπονητές του Ομίλου μέχρι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.
Λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση των συμμετοχών. Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές θα είναι 10€ ανά αθλητή.
Στην προσπάθεια αυτήν μπορούν να συνεισφέρουν όλοι, ακόμα και αν δεν πάρουν μέρος στο Event. Όλο το ποσό θα διατεθεί στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του θεραπευτηρίου ‘’Άγιος Ανδρέας’’.
Τα έξοδα για τη διοργάνωση θα καλυφθούν από τον Όμιλο.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου