Μπορεί η ομάδα να ξεκίνησε τη φετινή περιπέτειά της στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με δύο ήττες, από τον Απόλλωνα Απολλώνων με 3-2 και από τον Ορφέα με 2-1, ωστόσο υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που οι άνθρωποι του Ευαγόρα παραμένουν αισιόδοξοι και σίγουροι για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.
Πρώτον, στα δύο ματς που πρόλαβε να δώσει, το συγκρότημα του Γιάννη Κουμέντου εμφάνισε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό πρόσωπο, πάλεψε, διεκδίκησε και έχασε τις λεπτομέρειες από δύο εξαιρετικές ομάδες και δεύτερον, με την επιστροφή στις προπονήσεις, στη διάθεση του τεχνικού των «πράσινων» της πόλης θα τεθούν τουλάχιστον τρεις πολύπειροι και ιδιαίτερα σημαντικοί για τη λειτουργία του συνόλου, ποδοσφαιριστές.
Ο Γιάννης Κουμέντος περιμένει τους αμυντικούς Έντι Σπάτα και Φάνη Παπαδόπουλο, καθώς και τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Δημητρόπουλο, ο οποίος «κουβαλούσε» από πέρσι ποινή αγωνιστικών αποκλεισμού και χρωστάει άλλη μία, για να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.
Σε όλους τους ποδοσφαιριστές έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες για να φροντίσουν την εκγύμνασή τους και οι πάντες περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή, που θα ξανασμίξουν στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο.
Τέλος, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι παράγοντες της διοίκησης για την εξέλιξη της προσπάθειας να αναβιώσουν, βήμα προς βήμα, τα τμήματα υποδομών του Ευαγόρα.
Η πρώτη απόπειρα αφορά στη στελέχωση της ομάδας Κ 8, η οποία μετράει μέχρι στιγμής δεκαπέντε μικρούς ποδοσφαιριστές και οι «πράσινοι» είναι βέβαιοι πως μετά τη λήξη του lockdown, οι εγγραφές θα συνεχιστούν, καθώς το ενδιαφέρον τους εκδήλωσαν πολλοί γονείς που απλά δεν πρόλαβαν το «λουκέτο» στο τοπικό ποδόσφαιρο και στην ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ