Αθλητικά

Πολυβώτης: «Φωνές» για την αλλαγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αλλαγή των δρομολογίων των πλοίων, την οποία κοινοποίησε στους βουλευτές Δωδεκανήσου, στο Επαρχείο Κω- Νισύρου, στον Δήμο Νισύρου, στην ΕΠΣΔ, στην Blue Star Ferries και στην Dodekanisos Seaways, εξέδωσε ο Πολυβώτης.
Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Νίκος Λογοθέτης και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Ιντζές, οι Νισύριοι ζητούν τα δρομολόγια των πλοίων να επανέλθουν στα προηγούμενα δεδομένα, καθώς σε αντίθεση περίπτωση υπονομεύεται η συμμετοχή του Πολυβώτη στα τοπικά πρωταθλήματα της Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κύριοι,
Με τον τρόπο που διαμορφώθηκε το πρόγραμμα των δρομολογημένων πλοίων στην γραμμή της Δωδεκανήσου για τους χειμερινούς μήνες, μοιραία υπονομεύεται η συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, καθώς δεν δίνεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα καμιά δυνατότητα διεξαγωγής των αγώνων, είτε των εντός είτε των εκτός έδρας, σαββατοκύριακο!
Μπορείτε επομένως να υποθέσετε τι σημαίνει εικοσιτέσσερις (αριθ: 24) αγώνες σε εργάσιμες μέρες για τους εργαζόμενους και τους μαθητές ποδοσφαιριστές, καθώς και τις συνέπειες για το ίδιο το σωματείο από οικονομική και οργανωτική άποψη, αν συνυπολογίσετε και το γεγονός ότι ακόμα και οι εναπομείνασες περιπτώσεις μετακίνησης στην Ρόδο πραγματοποιούνται σε ακατάλληλες ώρες για αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν σε αγώνα, ενώ δεν προσφέρουν καν την δυνατότητα διανυκτέρευσης εκεί.
Για να μη μιλήσουμε και για την απώλεια της αντίστοιχης δυνατότητας μιας ή και δυο διανυκτερεύσεων σαββατοκύριακο των φιλοξενούμενων ομάδων στην Νίσυρο, την οποία αρκετές από αυτές επέλεγαν στα τελευταία χρόνια συνεισφέροντας στην τοπική οικονομία κατά τους προβληματικούς χειμερινούς μήνες.
Ζητάμε λοιπόν να μεριμνήσετε ώστε το πρόγραμμα δρομολογίων να επανέλθει τουλάχιστον στα προηγούμενα δεδομένα, τα οποία επέτρεπαν την μετακίνηση μας στην Ρόδο Κυριακή, έστω και με επιστροφή στην Νίσυρο μέσω Κω, καθώς και την διεξαγωγή αγώνων στην Νίσυρο ημέρα Σάββατο. Νομίζουμε ότι το δύσκολο, έτσι κι αλλιώς, έργο της ύπαρξης οργανωμένου αθλητισμού στα μικρά νησιά του Αρχιπελάγους, δεν μπορεί να γίνεται ακόμα δυσκολότερο και να επαφίεται στον “ηρωισμό” αυτών που το έχουν επωμιστεί, με αλλαγές αποφάσεων που δεν παίρνουν υπόψη τους τις συνέπειες ή τις υπάρχουσες ιδιαιτερότητες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου