Ειδήσεις

«Ημέρα Αγάπης»- Όταν όλοι μαζί θέλουμε, μπορούμε

Μια όμορφη και σεμνή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο χώρο πίσω από το Δημαρχείο, με πρωτοβουλία της κας Άννας Ζωάννου, αντιδήμαρχο Προστασίας και Προαγωγής της Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας των Φύλων και Τρίτης ηλικίας, για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση «Ημέρα Αγάπης», που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής πολιτικής και Υγείας – Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Ρόδου και του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (ΔΟΠ) στήριξαν οι: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού τμήματος Νοτίου Αιγαίου, Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Καταστροφών (ΕΟΠΚ), ΔΕΡΜΑΕ, ΔΟΠΑΡ και ΙΝΚΑ.

Ο Δήμος Ρόδου με συνεχείς δράσεις δείχνει, καθημερινά, το κοινωνικό και ανθρώπινό του πρόσωπο του. Είναι δίπλα, με τις υπηρεσίες του, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται αρωγή, συμπαράσταση και φροντίδα είτε πρόκειται για ΑΜΕΑ, άπορους, άνεργους, πρόσφυγες, είτε μετανάστες, εξαρτημένους, κακοποιημένες γυναίκες, ηλικιωμένους, μικρά παιδιά στη πόλη της Ρόδου και στα χωριά. Παρέχεται για ένα πλέγμα υπηρεσιών που σε αγαστή πάντα συνεργασία με όλους τους εθελοντικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού προσφέρουν ανιδιοτελώς, παρά τις δραματικές οικονομικές περικοπές που οι συνθήκες της χώρας έχουν επιβάλλει.

Η κα. Άννα Ζωάννου ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές, τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους και τους συναδέλφους αιρετούς τους κ.κ. Γιώργο Πόκκια, Τέρυ Χατζηιωάννου, Δημήτρη Καρατζιά, Στέφανο Κυριαζή, Μίλτο Παγκά, Φωτεινή Καράμπελα και Σέργιο Αϊβάζη για τη συνδρομή και υποστήριξή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου