Συνάντηση με τα μέλη της Δόξας Καρδάμαινας είχε την Πέμπτη η διοίκηση της ομάδας σχετικά με την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου έχοντας φυσικά σαν θέμα και την «πρόκληση» της Α’ Κατηγορίας.
Ο Μιχάλης Κουτσούφης ανέλυσε τα δεδομένα της Α’ Κατηγορίας, αναφέροντας την βοήθεια που χρειάζεται ο σύλλογος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα πιο απαιτητικό οικονομικά πρωτάθλημα με αρκετά ταξίδια, κάτι που ανεβάζει φυσικά και το μπάτζετ της νέας περιόδου.
Τα μέλη της Δόξας εξέφρασαν τις απόψεις τους, βλέποντας με θετικό μάτι την προοπτική της Α’ Κατηγορίας, αλλά παράλληλα ζήτησαν να δοθεί βάρος και στην καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών του συλλόγου.
Η Δόξα θα εξαντλήσει τις ημέρες που έχει στην διάθεσή της μέχρι την τελική απόφαση προς την ΕΠΣ Δωδεκανήσου με σκοπό να βρεθούν και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας για την Α’ Κατηγορία.
Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι από τις επαφές που έχει κάνει η διοίκηση μέχρι στιγμής υπάρχει κινητικότητα και στήριξη από κάποιους επιχειρηματίες του χωριού, ωστόσο χρειάζονται ακόμα περισσότεροι.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ