Τοπικές Ειδήσεις

Πανελλαδικές 2023: Για καλά προετοιμασμένους τα θέματα – Δείτε τις απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Οι λύσεις στο dimokratiki.gr για τα σημερινά θέματα από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Η «αυλαία» των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ «πέφτει» σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου με τα μαθήματα Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δείτε τις απαντήσεις

Ο πρώτος σχολιασμός από τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς»

Για το μάθημα της Οικονομίας, ο Ανδρέας Λίτσας – Ακαδημαϊκός του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, αναφέρει:

«Τα σημερινά θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα, ενώ κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και κάποιος καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να αγγίξει άριστες βαθμολογίες αρκεί να πρόσεχε στις πράξεις».

Για το μάθημα της Φυσικής, η  Κ. Σιαπέρα – Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Φυσικής, είπε: «Τα φετινά θέματα, κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, απαιτούσαν ψυχραιμία και ήταν προσπελάσιμα με εξαίρεση το θέμα Δ. που ήθελε προσοχή στην μεθοδολογία επίλυσης του».

Για το μάθημα της Ιστορίας,  ο Δημήτρης Μαρμαράς, Καθηγητής του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, αναφέρει:  «Τα θέματα κινήθηκαν στο ίδιο μήκος με τα περσινά σε βαθμό δυσκολίας, με σαφείς διατυπώσεις στις εκφωνήσεις οπού ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε θέμα ενώ ο χρόνος ήταν αρκετός και ας κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου