Τοπικές Ειδήσεις

Δωρέες στη Δομή Παροχής Συσσιτίου και τις Δομές Αστέγων Δήμου Ρόδου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στη Σορωνή την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο «Kids Athletics» που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο «ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009». Στα αθλητικά δρώμενα έλαβαν μέρος τα Νηπιαγωγεία του πρώην Δήμου Καμείρου, της Δαματριάς και της πόλεως Ρόδου, με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Σπύρος Ράμμος και το Διοικητικό Συμβούλιο, με βαθύ αίσθημα προσφοράς, προέτρεψαν τα νήπια που συμμετείχαν και τους γονείς τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου και συγκεκριμένα τη Δομή Παροχής Συσσιτίου και τις Δομές Αστέγων Δήμου Ρόδου.

Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν τόσο για την αξία του αθλητισμού όσο και για την αξία της προσφοράς στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε επείγουσα ή μεγάλη ανάγκη.

Για την σημαντική πρωτοβουλία και την πολύτιμη προσφορά στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος-Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω και εύχονται κάθε επιτυχία στη διοίκηση του Σωματείου και διακρίσεις στους αθλητές του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου