Τοπικές Ειδήσεις

Σε Λάρδο και Λάερμα ο Σάββας Διακοσταματίου – Στο τραπέζι τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών

Στις Δημοτικές Κοινότητες Λάρδου και Λαέρμων περιόδευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Ρόδος για Όλους’ και υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Μ. Διακοσταματίου με συνεργάτες.

Στην περιοδεία έγινε ανοιχτός διάλογος με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, Γιώργο Καστανίδη (Λάρδος) και Αναστάσιο Πατούνα (Λάερμα) ενώ παραβρέθηκαν ακόμη, ο Στέφανος Κανύχης (πρόεδρος Καλάθου) και ο διατελέσας δήμαρχος, Γιώργος Θαρρενός. Συναντήσεις έγιναν με τους τοπικούς φορείς αλλά και με τους δημότες όπου τέθηκαν στο τραπέζι τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Με αφορμή τις επισκέψεις και συνεχείς επαφές με τους δημότες στις Δημοτικές Κοινότητες, ο Σάββας Διακοσταματίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Η παράταξή μας, στηρίζει και θα στηρίξει έμπρακτα, την αποκέντρωση και την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το νησί της Ρόδου, με στόχο τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους δημότες και με έμφαση στους νέους μας, που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.

 

Δεν υποσχόμαστε λύσεις στα προβλήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων. Εμείς, γνωρίζουμε τις λύσεις κι έχουμε εμπεριστατωμένο σχέδιο, το οποίο θα παρουσιάσουμε σύντομα. Το σχέδιό μας, είναι ολοκληρωμένο, δίνει λύσεις, χωρίς ασάφειες και υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν.

 

Οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν φωνή και ρόλο, με συγκεκριμένες λύσεις και όχι ανεδαφικές προτάσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου