Χρηματική αποζημίωση 700 ευρώ εκδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου σε διαιτητή που άνηκε στον σύνδεσμο της Δωδεκανήσου και τώρα είναι μέλος του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, για επίθεση που είχε δεχθεί στην διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του τοπικού μας πρωταθλήματος τον Μάιο του 2012, από αθλητή.
Το ιστορικό της υπόθεσης:
Ο διαιτητής είχε οριστεί από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου να διευθύνει παιχνίδι της Β’ τοπικής Κατηγορίας το οποίο θα διεξαγόταν στις 2/5/2012.
Στην διάρκεια της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για μία απόφασή του, με αποτέλεσμα να τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη ( είχε προηγηθεί κίτρινη κάρτα στο 10ο λεπτό) με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την αναμέτρηση.
Ο ποδοσφαιριστής αντέδρασε σπρώχνοντας τον διαιτητή και εκτοξεύοντας απειλές για την ζωή του.
Με την παρέμβαση των συμπαικτών του ο ποδοσφαιριστής κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, ωστόσο, αντέδρασε και πάλι, καθώς επιτέθηκε εκ νέου στον διαιτητή, επιδιώκοντας να τον χτυπήσει, με τους δύο άνδρες να πέφτουν στο έδαφος.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε, ενώ ο διαιτητής διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση.
Λόγω της έντασης που είχε δημιουργηθεί στο γήπεδο, ο διαιτητής αποχώρησε με μεγάλη καθυστέρηση και κατευθύνθηκε στο Α.Τ. Ιαλυσού όπου «έκλεισε» το Φύλλο Αγώνα, ενώ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ