Ηρεμία επικρατεί εδώ και ημέρες στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του συλλόγου στην νεοσύστατη Football League.
Η αλήθεια είναι ότι οι «τοξοβόλοι» προχωρούν όλα τα θέματα, κάτω από άκρα μυστικότητα, και μόλις είναι έτοιμοι θα προβούν σε ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», χθες το βράδυ διεξήχθη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου τα μέλη να ενημερωθούν για τις ενέργειες που έχουν γίνει όσον αφορά στην συγκρότηση της ΠΑΕ, αλλά και για τις εξελίξεις στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα του συλλόγου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνεδρίαση συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεύρυνσης του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε να εμπλακούν νέα πρόσωπα στα κοινά της ομάδας με φόντο την ΠΑΕ, αλλά και της στελέχωσης του ερασιτέχνη Ιάλυσου.
Από εκεί και πέρα, οι «τοξοβόλοι» εκτός από τα διοικητικά και την συγκρότηση της ΠΑΕ, ασχολούνται εντατικά και με το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της Football League.
Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», ο Γιάννης Αρχοντούλης θα αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού και ο Παναγιώτης Σπάρταλης το πόστο του Γενικού Διευθυντή ποδοσφαίρου.
Ήδη έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την τεχνική ηγεσία, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάκη Παπαβασιλείου, όπως και με τα του έμψυχου δυναμικού, όπου έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με ορισμένους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ