Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές

Είμαι υπερήφανος ως πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου γιατί μέσα από τις εσωκομματικές μας διαδικασίες που έγιναν σε κλίμα ήρεμο και εποικοδομητικό, φθάνουμε σήμερα μπροστά στη κάλπη για την ανάδειξη των νέων οργάνων μας. Καταφέραμε να κινητοποιήσουμε ένα μεγάλο αριθμό Νεοδημοκρατών σε όλο το Νομό που συνειδητά αποφάσισε να συμπορευθεί μαζί μας στον αγώνα για μια ‘’Καλύτερη Ελλάδα’’, για να φύγει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που όσο μένει μόνο ζημιά κάνει στη πατρίδα μας.

Σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά στις εσωκομματικές  μας εκλογές γιατί οι νέες οργανώσεις  που θα εκλεγούν, σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ισχυρές , δημοκρατικές και να εκφράζουν τη βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Να αποδείξουμε ακόμη μια φορά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο βαθιά, πλατιά, λαϊκό, μαζικό Κόμμα που υπάρχει στη χώρα μας.

Για πρώτη φορά, όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα εκλέγουν απευθείας τις ηγεσίες των νομαρχιακών και των δημοτικών μας οργανώσεων, καθώς και τους εκπροσώπους τους για το επόμενο Συνέδριό μας που θα γίνει στο τέλος του χρόνου. Τα νέα εκλεγμένα όργανα της Νέας Δημοκρατίας θα οδηγήσουν την παράταξή μας στις δύσκολες αλλά ελπιδοφόρες εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει και  στη Δωδεκάνησο ενωμένους, πιο δυνατούς, πιο έτοιμους από ποτέ για τα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας. Όπως λέει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης «πρέπει να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θέλουμε να μας εμπιστευθούν όχι μόνο για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα αλλά και γιατί συμφωνεί με το νέο «πρόσωπο» της Νέας Δημοκρατίας». Και αυτό, η εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη υπόθεση. Η επανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών είναι υπόθεση όλων μας. Αιχμή του δόρατος, τα νέα όργανα του κόμματος μας που θα εκλεγούν σήμερα.

Θα πρέπει από αύριο κιόλας να πιάσουμε και πάλι δουλειά. Να περάσουμε τα μηνύματα μας παντού για να κάνουμε τους Δωδεκανήσιους συμμέτοχους στον αγώνα μας για νησιά με ανάπτυξη και ευημερία. Γι’ αυτό σας καλώ να ψηφίσετε μαζικά, συνειδητά,  να εκλεγούν οι καλύτεροι που θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία στην πολιτική και ιδεολογική επικράτηση. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα. Για να πάμε επιτέλους την πατρίδα μας μπροστά.                     Γιατί ‘’αξίζουμε καλύτερα’’

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ