ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σόιμπλε από G7: Συζητήσαμε για την Ελλάδα, αναμένω λύση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σόιμπλε

Το ελλη­νικό ζήτημα συζη­τή­θηκε στο περι­θώ­ριο της συνε­δρί­α­σης του G7 στο Μπάρι, υπο­γράμ­μισε την Παρα­σκευή από την ιταλική πόλη ο Βόλφ­γκανγκ Σόιμπλε.

«Αναμένω ότι θα υπάρξει λύση», πρό­σθεσε ο Γερ­μα­νός υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι στη συνε­δρί­αση του επο­νο­μα­ζό­με­νου «», εκτός του κ. Σόιμπλε, συμ­με­τέ­χουν και οι υπουρ­γοί Οικο­νο­μι­κών της της Γαλλίας Μ. Σαπέν και της Ιταλίας Π. Κ. Παντοάν και οι επι­κε­φα­λής των θεσμών, Μ. Ντράγκι της ΕΚΤ, Κρ. Λαγκάρντ του ΔΝΤ και Κ. Ρέγκλινγκ του ESM, Π. Μοσκο­βισί εκ μέρους της Κομι­σιόν και Γ. Ντάι­σελ­μπλουμ για το Eurogroup.

Καθη­με­ρινή

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.