Ειδήσεις

Παραλιακό πεζοδρόμιο 400 μέτρων

Μετά την εξαιρετική πορεία που είχε στο νησί της Κω, η κατασκευαστική Ο.Ε. των Αδελφών Ι. Καρδούλια, με τα εντυπωσιακά μεταλλικά κτίρια που έκανε τα τελευταία χρόνια, τώρα η σπουδαία τους δουλειά, βγήκε έξω από τα όρια της Κω, με τα πιο κολακευτικά σχόλια, για την ποιότητα που τη χαρακτηρίζει.

Έτσι, αυτές τις μέρες, ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην κυκλοφορία την άλλη εβδομάδα, ένα πρωτόγνωρο κατασκευαστικό έργο, στο λιμάνι της Ρόδου, που υλοποίησε εξ ολοκλήρου, το συνεργείο των Αδελφών Καρδούλια, επιβεβαιώνοντας και μ’ αυτόν τον τρόπο, ότι και στον τομέα αυτό, η Κως πρωτοπορεί στην περιοχή μας, αφού ήδη έχει υπογράψει συμβάσεις και για άλλα παρόμοια με αυτό της Ρόδου, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του.

Πρόκειται για την διαπλάτυνση του πεζοδρομίου, στον παραλιακό δρόμο για το λιμάνι της, παρέχοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση.

Από την πλευρά τους, τα τρία αδέλφια, εκφράζουν την αίσθηση της περηφάνιας τους, γιατί μία επιχείρηση του Νησιού μας, βγήκε ανταγωνιστικά προς άλλα μεγαθήρια του κλάδου, απ’ όλη την Ελλάδα και κατάφεραν να εκτελέσουν με τόση επιτυχία, ένα δύσκολο κατασκευαστικό έργο, το οποίο θα απολαμβάνουν τώρα, οι Ροδίτες και οι χιλιάδες επισκέπτες του Νησιού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου