Τοπικές Ειδήσεις

Επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων από τα ΚΕΚ Δήμητρα

Το ΚΕΚ Δήμητρα, με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων, θα πραγματοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους, εποχιακά εργαζόμενους (ξενοδοχοϋπάλληλους, οικοδόμους κλπ) και εργαζόμενους μικρών επιχειρήσεων.

Απαραίτητα προϋπόθεση για τους εποχιακά εργαζόμενους του κλάδου μας είναι να έχουν περισσότερα από 50 ένσημα το έτος 2018.

Οι θεματικές ενότητες των προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν είναι:

Ø Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων –ΥΛΗ ΕΦΕΤ (με δυνατότητα πιστοποίησης)

Ø Πρώτες βοήθειές και Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας – Πυρασφάλεια

Ø Εξυπηρέτηση πελατών – Αποτελεσματική αντιμετώπιση παραπόνων και

Ø Οροφοκομία

Οι εργαζόμενοι που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο πέρα από την βεβαίωση παρακολούθησης που θα πάρουν, θα επιδοτηθούν με 5,00€/ώρα (Συνολική αμοιβή καταρτιζόμενου 40ώρες* 5,00€ =200.00€). Διευκρινίζουμε ότι η επιδότηση δεν επηρεάζει τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας αλλά ούτε επιβαρύνει φορολογικά τους καταρτιζόμενους.

Η υποβολή των αιτήσεων για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο, θα πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτ.-Παρ. 9:00-16:00 στο γραφείο του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου (Στεφ. Καζούλη 30, εντός Εργατικού Κέντρου Ρόδου) έως την 15η Μαρτίου.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα αρχίσει μετά τον Οκτώβριο του 2020 (ώστε να εξυπηρετηθούν και οι εποχιακά εργαζόμενοι).

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αιτήσεων και τα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σωματείο μας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241032220 E-mail: sksrodou@gmail.com

Facebook: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Βίβιαν    25.03.2020 20:37

    Θα ήθελα να πάρω μερος

Σχολιασμός άρθρου