Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των θεατρικών παραστάσεων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «‘Αγιος Εφραίμ». Τον τελευταίο χρόνο ο σύλλογος με την βοήθεια εθελοντών- μελών, του διενεργούν θεατρικές παραστάσεις σε όλη την Ρόδο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με θέματα εθελοντισμού, αιμοδοσίας και  δωρεάς μυελού των οστών. Για τους παραπάνω σκοπούς η συγγραφέας κ. Μαρία Αϊβάζη-Ζάγορα έγγραψε και παραχώρησε αφιλοκερδώς το χιουμοριστικό έργο «Θερμόαιμοι» στο Σύλλογο Αιμοδοτών, το οποίο σκηνοθέτησε εθελοντικά ο κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.

Όμως το κείμενο δεν θα έπαιρνε ζωή αν δεν συνέβαλαν εθελοντικά και με μόνο κίνητρο την αγάπη προς το σύλλογο οι: Κάλλιστος Διακογεωργίου, Σάββας Καλαθενός, Καλαμάτας Θέμης, Σοφία Κατσιμπράκη, Μίκα Κελεπέρα, Χρυσάνθη Κούρου, Νομική Πελεκάνου, Μάνος Τριαλώνης, Μαρία Τσιμέττα, Γιάννης Φλεβάρης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης και όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της, τον ΔΟΠΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που για μια ακόμη φορά ήταν κοντά στο πλευρό του Συλλόγου.

Ακόμη τους Συλλόγους, που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, καθώς και τους πολίτες που παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν και ενίσχυσαν με αυτόν τον τρόπο τον Σύλλογο. Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προβολή της εκδήλωσης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ