Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Φως στο τούνελ και αναμονή…

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Αντίθετα για τα τοπικά πρωταθλήματα το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό και οι πιθανότητες επανέναρξής τους είναι σχεδόν μηδαμινές.
Το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις αν εγκριθεί ή όχι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θετικό κλίμα.
Το πρωτόκολλο θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό επιπέδου Super League, προκειμένου να αποδώσουν τα μέτρα προστασίας, τα οποία υπάρχει η εκτίμηση ότι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία θα είναι δυνατή η τήρησή τους. Για τα τοπικά πρωταθλήματα υπάρχει αμφιβολία αν οι εμπλεκόμενοι θα τα ακολουθήσουν πιστά.
Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι το οποίο αποτελεί ισχυρό εμπόδιο, υπάρχει η πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα ανταποκριθεί για να καλυφθούν τα έξοδα των rapid test που απαιτούνται. Δυστυχώς για τις ομάδες του τοπικού είναι πολύ δύσκολο οι Περιφέρειες ή οι Δήμοι να αναλάβουν το κόστος.
Ο χρόνος που κυλάει δεν είναι σύμμαχος, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.
Εξελίξεις αναμένονται έως και την προσεχή εβδομάδα με την Γ’ Εθνική Κατηγορία να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επανέναρξης. Για τα τοπικά πρωταθλήματα όμως οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι πιθανότητες περιορίζονται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου