Πολιτιστικά

Στολίζουμε και φέτος το “Δέντρο της Αγάπης 2023”, το “Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ”

Εκατοντάδες δώρα με αγάπη θα στολίσουν για 13η χρονιά το «Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ», το «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ», στην πλατεία Κύπρου 16, 17, 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Μαζί συνεχίσουμε και φέτος. Στολίζουμε το “Δέντρο της Αγάπης” για ένα σκοπό… για ένα καλό…

Στηρίζουμε θύμα τροχαίου συμβάντος που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Υο «Δέντρο της Αγάπης». Θεσμός για τη Ρόδο. Μια πανελλαδική δράση που ξεκίνησε το 2009, στολίζοντας το πρώτο «Δέντρο της Αγάπης» στην πλατεία Δημαρχείου για να στηρίξουμε το 2009 θύμα τροχαίου ηλικίας 17 χρόνων. Από τότε συνεχίζουμε και στηρίζουμε θύματα τροχαίων, μέλη οικογενειών θυμάτων που σίγουρα όλοι θυμάστε.

Ας φωτίσουμε τον άνθρωπο που κρύβουμε μέσα μας.. ας αναδείξουμε τις αξίες που πιστεύουμε , το φως για τη ζωή, το φως της ελπίδας, το φως της αλληλεγγύης, το φως της αισιοδοξίας.

Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα: «Δώρα στο Δέντρο της Αγάπης», στολίδια στο «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ» και «BAZΑAR» με τις μοναδικές φανταστικές κατασκευές προσφορές μελών και φίλων μας.

Σας περιμένουμε στην πλατεία Κύπρου 16, 17,18,19 & 20 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Όλοι σας ας γίνετε ο Άγιος Βασίλης.

Ελάτε στο «Δέντρο της Αγάπης» για να μοιράσετε απλόχερα τη χαρά και την αισιοδοξία στο θύμα συμπατριώτη μας τροχαίου συμβάντος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου