ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Αβάντη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κηδεία

Το Διοι­κη­τικό Συμ­βού­λιο του Σωμα­τείου Εστια­τό­ρων Ρόδου, με οδύνη και θλίψη στην αναγ­γε­λία του θανάτου του Κων­στα­ντί­νου Αβάντι, συνε­δρί­ασε εκτά­κτως σήμερα στα γραφεία του και ομόφωνα απο­φά­σισε:

Να εκφρά­σει τα θερμά της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οικο­γέ­νεια του θανό­ντος. Να παρα­στεί δια του Α¨Αντι­προ­έ­δρου στην νεκρώ­σιμη ακο­λου­θία του εκλι­πό­ντος, Και να σταλεί στεφάνη στην τελευ­ταία κατοι­κία του Μέλους μας ο οποίος υπήρξε επι­χει­ρη­μα­τίας με όραμα και διάθεση για δουλειά, προ­σέ­φερε στην Ρόδο στον κλάδο της Εστί­α­σης αλλά και του Του­ρι­σμού !!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.