Ειδήσεις

Η “συγγνώμη” της ΔΕΗ στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη

αποζημίωση

Τη διαβεβαίωση ότι θα εξετάσουν το θέμα που προέκυψε με την οικογένεια του 19χρονου αδικοχαμένου στρατιώτη, την οποία απέκλεισαν από το κοινωνικό τιμολόγιο, λόγω του ότι δεν είναι πλέον πολύτεκνη, έδωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ, Κίμων Στεριώτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Λέω συγγνώμη εκ μέρους της εταιρείας ως εκπρόσωπος της ΔΕΗ και ως Έλληνας πολίτης. Είναι μία ειδική περίπτωση. Μόλις πάω στο γραφείο μου, θα το δούμε κατ’ εξαίρεση τι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο», δήλωσε ο κ. Στεριώτης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.