Ούτε την Τρίτη προέκυψε κάποιο νεοτερο όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς ακυρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας εν αναμονή της απόφασης της Ε.Ε.Α. για την χορήγηση της άδειας συμμετοχής των ΠΑΕ, αλλά και την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων να μην εισηγηθεί την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ως γνωστόν, η… πρώτη σέντρα είχε προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου, ωστόσο, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, είναι δύσκολο έως αδύνατον να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση.
Επομένως στον Διαγόρα, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, η αγωνία… παίρνει παράταση.
Οι ΠΑΕ ευελπιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει παρθεί η οριστική απόφαση για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ή θα ματαιωθεί η… πρώτη σέντρα μέχρι νεωτέρας, έτσι ώστε να ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι.
Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Διαγόρα παραμένουν στο νησί, εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων.
Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά, αφού από το Σάββατο που ξεκίνησε το lockdown οι προπονήσεις βρίσκονται σε παύση.
Βέβαια, ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του έχουν δώσει στους ποδοσφαιριστές ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να το ακολουθήσουν τις ημέρες της καραντίνας, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την πρεμιέρα της Super League 2 και την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ