Τοπικές Ειδήσεις

Συμμαχία Νοτίου  Αιγαίου: “Τόση λάσπη κατάντησε γραφική”

Από το Γραφείο Τύπου “Συμμαχία Νοτίου  Αιγαίου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Η παράταξη μας, με προτάσεις προσπαθεί για το καλό του τόπου και των κατοίκων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Αφουγκράζεται την αγωνία εκείνων, που λυγίζουν αυτή την εποχή όπου η πανδημία διαλύει τα πάντα. Στα ερωτήματα μας, η περιφερειακή αρχή για άλλη μια φορά σίγησε. Αντί απαντήσεως για τα 49 εκατομμύριο ευρώ, που υποσχέθηκε και στη συνέχεια «ψαλίδισε», εξαπέλυσε στα πλαίσια της γνωστής τακτικής λάσπη.

Εμείς δεν θα μείνουμε στους αήθεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.Δεν φοβόμαστε την απώλεια της εξουσίας. Αγωνιούμε για τους επιχειρηματίες σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες οι οποίοι είναι σε αδιέξοδο, που δεν έχουν ρευστότητα και δεν ξέρουν αν θα έχουν αύριο. Για αυτούς παλεύουμε την ώρα που η περιφερειακή αρχή με τη στάση που τηρεί τους αγνοεί επιδεικτικά, τους εμπαίζει και τους περιφρονεί. Επιτέλους και η λάσπη έχει καταντήσει γραφική και δεν καλύπτει την έλλειψη ικανότητας και διάθεσης για μάχες που στόχο έχουν το κοινό καλό και όχι την διατήρηση της εξουσίας.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου