ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητροπολίτης Ρόδου: Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αγιος Παύλος Λίνδο
Μέγεθος γραμμάτων

Τέλος οι πο­λι­τι­κοί γάμοι στο μο­να­στή­ρι του Αγίου Παύ­λου στη Λίνδο.

Την εντο­λή αυτή έδωσε ο Μη­τρο­πο­λί­της Ρόδου κ.κ. Κύ­ριλ­λος, μετά τα έκτρο­πα που ση­μειώ­θη­καν από νεαρό ζευ­γά­ρι Άγ­γλων.

«Δεν μπο­ρεί στο όνομα του κέρ­δους, να επι­τρέ­που­με τη βε­βή­λω­ση του μο­να­στη­ριού» δή­λω­σε στην ΕΡΤ Ρόδου, προ­σθέ­το­ντας ότι ει­δυλ­λια­κά μέρη για γά­μους έχει και άλλα η Λίν­δος.

Ση­μειώ­νε­ται ότι η από­φα­ση αυτή ελή­φθη μετά τη δη­μο­σιο­ποί­η­ση φω­το­γρα­φί­ας, η οποία απα­θα­νά­τι­ζε νεαρό ζευ­γά­ρι από την Αγ­γλία, μετά την τέ­λε­ση πο­λι­τι­κού γάμου, να ερω­το­τρο­πεί πίσω από το μο­να­στή­ρι.

Ο Μη­τρο­πο­λί­της ανέ­φε­ρε ότι η ιστο­ρία με τους πο­λι­τι­κούς γά­μους στο μο­να­στή­ρι του Αγίου Παύ­λου ήταν απαί­τη­ση της το­πι­κής κοι­νω­νί­ας, ωστό­σο το πράγ­μα έφτα­σε στο απρο­χώ­ρη­το.

«Από τον επό­με­νο χρόνο θα στα­μα­τή­σουν να τε­λού­νται εκεί πο­λι­τι­κοί γάμοι» είπε, ανα­ρω­τη­θείς πα­ράλ­λη­λα «γιατί θέ­λουν φόντο μια εκ­κλη­σία, αφού δεν κά­νουν θρη­σκευ­τι­κό γάμο;»

ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.