Πρωτάθλημα τένις στις κατηγορίες μονά ανδρών και γυναικών, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ, θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων στις αρχές Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων συνδιοργανώνει με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ, πρωτάθλημα στις κατηγορίες μονά ανδρών και μονά γυναικών (pro) για την περίοδο 2021-2022.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία Κρεμαστής και οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στο [email protected].
Έναρξη πρωταθλήματος πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η ΕΦΟΑ.
1) Να παρουσιάσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
2) Να παρουσιάσουν πιστοποιητικό νόσησης.
3) Να παρουσιάσουν μοριακό έλεγχο ( pcr ) 72 ωρών ή έλεγχο rapid test 24 ωρών.
4) Οι αθλητές/τριες πιστοποιητικό self-test.
5) Υποχρεωτική η χρήση μάσκας (οι αθλητές/τριες θα την βγάζουν μόνο κατά την ώρα του αγώνα τους )».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.