Αθλητικά

Super League 2: Όλα δείχνουν σέντρα στις αρχές Οκτωβρίου

Στην έκτακτη γενική συνέλευση και στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 που διεξήχθη την Παρασκευή, δεν πάρθηκε καμία απόφαση για την προκήρυξη, την κλήρωση και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για την σεζόν 2021-2022.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την προθεσμία που ζήτησε έως τις 17 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να ολοκληρώσει τον έλεγχο των ομάδων για να τους χορηγήσει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής.
Υπό αυτό το χρονικό πρίσμα η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα ιδανικά θα αρχίσει στις 9 και 10 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη γενική συνέλευση και στο διοικητικό συμβούλιο:
«Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της Super League 2 όπου λήφθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:
-Εναρμονίστηκε το καταστατικό με τον Ν 4809/21 και τροποποιήθηκε στα άρθρα 1-22.
-Μετά το πέρας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, προκρίθηκε η προσφορά της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη.
Αναβλήθηκε η συζήτηση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον ορισμό της ημερομηνίας κλήρωσης, τουλάχιστον έως την Παρασκευή 17/9/2021 οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων για όλες τις ομάδες.
Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο, όπου μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκαν με τριετή θητεία: Α’ αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Σταμούλης, Β’ αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Μπίκας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου