ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Κεραμέως και Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κεραμέως

Η ενη­μέ­ρωση των δια­πι­στευ­μέ­νων συντα­κτών του Υπουρ­γείου Υγείας, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί  σήμερα όπως και κάθε Παρα­σκευή στο Υπουρ­γείο Υγείας.

Η ενη­μέ­ρωση θα γίνει από τον Υφυ­πουργό Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας και Δια­χεί­ρι­σης Κρίσεων Νίκο Χαρ­δα­λιά και τον επί­κουρο Καθη­γητή της Ιατρι­κής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επι­τρο­πής Εμπει­ρο­γνω­μό­νων του Υπουρ­γείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορ­κίνη.

Στην σημε­ρινή ενη­μέ­ρωση θα παρευ­ρε­θεί και η Υπουρ­γός Παι­δείας και Θρη­σκευ­μά­των Νίκη Κερα­μέως, ενόψει της έναρξης της σχο­λι­κής χρονιάς.

Τέλος στην ενη­μέ­ρωση θα συμ­με­τέ­χει και ο Υφυ­πουρ­γός Υγείας Βασίλης Κοντο­ζα­μά­νης, προ­κει­μέ­νου να απαντά σε ερω­τή­ματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.