Τοπικές Ειδήσεις

Αλλαγές στην σύνθεση του Δικαστηρίου Ρόδου

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που συντελούνται σε επίπεδο Πρωτοδικείου Ρόδου με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Πιο συγκεκριμένα παραμένουν οι Πρόεδροι Πρωτοδικών κ.κ. Φιλ. Τσιώτας και Ιωάννης Ευαγγελάτος, ενώ μετατίθεται η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ρόδου κ. Αναγνωστοπούλου Μαρία – Σύλβια στο Πρωτοδικείο Αθηνών και τοποθετείται η νεοπροαχθείσα κ. Κορυφίδου Μαρία.
Παραμένουν στο Πρωτοδικείο Ρόδου η Ανακρίτρια κ. Δήμ. Ρέβελα και οι Πρωτοδίκες κ.κ. Φ. Μαγουλά, Αικ. Πατζελιουδάκη και Δ. Χαραλαμπάκης.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», μετατίθενται η κ. Μπαράτα Αγγελική στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, ο κ. Κολιούλης Σπυρίδων στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, η κ. Βαγενά Αθηνά στο Πρωτοδικείο Λαμίας, ο κ. Νικολάου Ιωάννης στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, η κ. Σαββοπούλου Διονυσία στο Πρωτοδικείο Σπάρτης, η κ. Καριώτη Πολυξένη στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, η κ. Παπαναστασίου Βικτωρία στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης.
Τοποθετούνται οι κ.κ. Νικολαΐδου Φοίβη – Αλεξάνδρα, Τσιαναβάς Βάιος, Σαμλίδης Ελευθέριος, Λαγανάς Χρήστος, Παπαδάτου Αικατερίνη και Παρασκευά Μαρία, δικαστικοί πάρεδροι σε θέσεις Πρωτοδικών στο Πρωτοδικείο Ρόδου.
Σε ότι αφορά την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου μετατίθεται η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Αρετή Μουτσέρα στην Καλαμάτα και αναλαμβάνει στην θέση της η Εισαγγελική πάρεδρος κ. Μαργαρίτα Μορφοβασίλη.
Στο Εφετείο Δωδεκανήσου θα παραμείνει με τον βαθμό του Προέδρου Εφετών ως δεύτερος πρόεδρος ο κ. Βασίλης Παπανικόλας ενώ αναλαμβάνουν και οι Εφέτες κ.κ. Γρίβας Γεώργιος και Καρβέλα Βασιλική.
Η Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Αικατερίνη Μάτση μετατίθεται στην Λάρισα και αναλαμβάνει η κ. Κωνσταντίνα Πέτροβα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου