Συνεχίζει τις περιοδείες του στο Βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας κ. Γιάννης Παππάς.
Το πρωί της Πέμπτης συμμετείχε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα και κάλεσε τους 3 βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, να μην είναι βουλευτές που εκπροσωπούν το κόμμα τους, άλλα να γίνουν επί της ουσίας βουλευτές που προασπίζονται τα συμφέροντα των Δωδεκανησίων.
Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, ενώ αντάλλαξαν και προβληματισμούς για διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Ο κος Παππάς, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Σεβασμιότατο για το θεάρεστο έργο του, την συνεχή και έμπρακτη προσφορά στα κοινά, άλλα και την συνδρομή του στην περίθαλψη και φιλοξενία των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που έχουν φτάσει κατά χιλιάδες όλο το προηγούμενο διάστημα στην Κω.
Αμέσως μετά πραγματοποίησε σειρά επαφών, στο Επαρχείο Κω, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γ. Μαργαρίτη, τον Έπαρχο Γιώργο Χαλκιδιό, και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων, ενώ στο παράρτημα του τοπικού εμπορικού επιμελητήριου του νησιού, είχε συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.
Παράλληλα, είχε πολύωρη συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, αναφορικά με το πλήγμα που έχει δεχτεί ο κλάδος, ελέω της κατάστασης που επικρατούσε, με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν κατακλύσει το νησί.
Ακόμη, συναντήθηκε με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κω ενόψει της κρίσιμης για την χώρα μας, εκλογικής αναμέτρησης.
Τέλος, ο κ. Παππάς, έστειλε το δικό του μήνυμα σε γονείς και μαθητές με αφορμή και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, επισημαίνοντας πως πολλά από τα σχολειά των νησιών μας έκαναν αγιασμό με «δανεικούς» δασκάλους.
Αναλυτικά: «Σήμερα ξεκίνησε μια νέα σχολική χρονιά. Αυτό σημαίνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόοδό σας. Ξεκινά μια χρονιά με νέες προκλήσεις, νέες δυνατότητες και ευκαιρίες για κατάκτηση της γνώσης.
Δυσκολίες, που θα σας εφοδιάσουν με επιπλέον πνευματικά όπλα για τον μεγάλο αγώνα της ζωής που ακολουθεί.
Η Τήλος, το Αγαθονήσι, η Χάλκη, δεν έχουν εκπαιδευτικούς με τα παιδιά εκεί, να περιμένουν την έναρξη της σχολικής χρονιάς κατόπιν των εκλογών.
Δυστυχώς, η διακυβέρνηση των τελευταίων μηνών, μας έφερε στο σημείο τα κενά σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σύνολο του νομού να ξεπερνούν τις 900 θέσεις.
Ευχή όλων είναι να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλους τους τομείς».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ