Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, στον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σεΐτη για την έξαρση του πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Εμπορικών Δραστηριοτήτων & Απόδημων Ροδίων κ. Μιχάλη Σεΐτη, κοινοποιούμενη στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητα Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου:

 

Ρόδος, 10 Αυγούστου 2022

Αρ. Πρωτ. 2585

 

Προς: κ. Μιχάλη Σεΐτη ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ & ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΡΟΔΙΩΝ

Πλατεία Ελευθερίας 1

Κοινοποίηση: κα. Μάνθα Ζιώγου

Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου

 

Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε,

Τις τελευταίες εβδομάδες, παράλληλα με την αύξηση της κίνησης στην αγορά, καθώς η τουριστική σαιζόν πλησιάζει στο ζενίθ της, παρατηρείται και έξαρση του παράνομου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου.

Επίσης έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων και καταγγελιών για υπερβάσεις των χωροθετημένων αδειών του στάσιμου εμπορίου και γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα εξής:

1. Πόσες και πού είναι οι χωροθετημένες θέσεις στάσιμου εμπορίου μικροπωλητών εντός της πόλεως Ρόδου.

2. Τι είδη προβλέπονται να πωλούνται σε κάθε μία από αυτές τις θέσεις και ποια είναι η νόμιμη επιφάνεια που μπορούν να καταλαμβάνουν.

3. Πόσοι από τους μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται αυτή την στιγμή, έχουν νόμιμη άδεια σε ισχύ, με ποια διαδικασία έχει χορηγηθεί και ελεγχθεί η κάθε μία από αυτές και ποιοι είναι ταμειακά ενήμεροι.

 

Παρακαλούμε για την απάντηση επί των ερωτημάτων μας εντός του εκ του νόμου προβλεπόμενου διαστήματος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου