ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Mirror προτείνει την Ελλάδα για φθηνές διακοπές τελευταίας στιγμής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τουρίστες Αεροδρόμιο

Για φθηνές δια­κο­πές της τελευ­ταίας στιγμής στην ίδια κλίμακα κόστους με το Μαρακές, προ­τεί­νει την Ελλάδα η βρε­τα­νική Mirror.

Συγκε­κρι­μένα, στο δημο­σί­ευμα της κυρια­κά­τι­κης έκδοσης της εφη­με­ρί­δας, προ­τεί­νο­νται δια­κο­πές στη Ζάκυνθο, με 14 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις, self-catering, σε τρί­στερο ξενο­δο­χείο. Το κόστος της δια­μο­νής υπο­λο­γί­ζε­ται στις 185 λίρες ανά άτομο (γι’ αυτό εντάσ­σε­ται στην κατη­γο­ρία δια­κο­πών με κόστος κάτω των 200 λιρών).

Οι πτήσεις έχουν υπο­λο­γι­στεί από το αερο­δρό­μιο του Μάν­τσε­στερ για την 25η Αυγού­στου, ενώ είναι δυνατή η εξοι­κο­νό­μηση 250 λιρών ανά άτομο για τέσ­σε­ρις ενη­λί­κους που θα ταξι­δέ­ψουν μέσω συγκε­κρι­μέ­νου του­ρι­στι­κού πρα­κτο­ρείου.

Ως φθη­νό­τερη εναλ­λα­κτική προ­τεί­νε­ται η επί­σκεψη στο Buckinghamshire (99 λίρες ανά άτομο), ενώ ακρι­βό­τε­ροι παρου­σιά­ζο­νται οι προ­ο­ρι­σμοί Costa del Sol στη Νότια Ισπανία (249 λίρες ανά άτομο για επτά δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις), η Ουαλία (384 λίρες για τέσ­σε­ρις δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις), ο Καναδάς (619 λίρες ανά άτομο, 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις), τα Μπαρ­μπά­ντος (από 909 λίρες ανά άτομο για 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις) και η Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας (από 999 λίρες ανά άτομο, 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεις.

tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.