Μπορεί για τις υπηρεσίες του να έδειξαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες του νομού μας, μεταξύ αυτών και οι σύλλογοι του νησιού μας που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και ομάδες εκτός της Δωδεκανήσου, ωστόσο, ο Νίκος Κρεκούκιας θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» του Άρη Αρχαγγέλου.
Οι άνθρωποι του Άρη συμφώνησαν με τον νεαρό ακραίο επιθετικό στην επέκταση της συνεργασίας τους και έτσι ο Νίκος Κρεκούκιας θα ηγηθεί της προσπάθειας του συγκροτήματος του Γιώργου Σάββενα και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αρχαγγελίτες επισημοποίησαν την παραμονή του Κρεκούκια, όπως και την επέκταση της συνεργασίας με επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κρεκούκια. Είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του περσινού πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα του Άρη.
Παράλληλα, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Γιακουμάκη, Σάββα Μπαρμπαντώνη, Τάσο Μαγιόγλου, Αποστόλη Θεοδώρη, Γιώργο Ζουρπά, Σάββα Χαρτερό και Νίκο Σφυριαλλά. Όλοι προέρχονται από τα “σπλάχνα” του Άρη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα είναι και φέτος μαζί μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ