Έπειτα από τις ανανεώσεις των Γιώργου Τόππου, Σπύρου Οχτάρα, Γιάννη Τσοπάνογλου και Γιάννη Μπαρμπαντώνη, οι άνθρωποι της Δόξας Ψίνθου, έστρεψαν την προσοχή τους στις μετεγγραφικές υποθέσεις του συλλόγου.
Οι «βυσσινί» κατάφεραν να ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καθώς ολοκλήρωσαν τέσσερις προσθήκες.
Η Δόξα απέκτησε τους Μιχάλη Λυριστή, Μιχάλη Κατσιδώνη, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Καβουκλή, επισημοποιώντας τη μετακίνησή τους στην Ψίνθο με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Δόξα Ψίνθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές, Μιχάλη Λυριστή, Μιχάλη Κατσιδώνη, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Καβουκλή.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εγνωσμένης αξίας στα τοπικά μας πρωταθλήματα και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τη Δόξα να πετύχει τους στόχους της, στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».
Οι «βυσσινί» είναι έτοιμοι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους για τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», είναι μία ανάσα από το να ανακοινώσουν και ένα επιθετικό.
Υπάρχει προφορική συμφωνία μαζί του και εντός των ημερών θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, όμως η «δσπορ» γνωρίζει ότι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις τελειώσει το θέμα του επιθετικού, οι Ψινθενοί θα αναζητήσουν και ένα τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Τόππο στην υπεράσπιση της εστίας τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ