Αθλητικά

Στις αρχές Οκτωβρίου η πρώτη σέντρα της νέας σεζόν

Για τις αρχές Οκτωβρίου σχεδιάζει η ΕΠΣΔ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και για το τέλος του ίδιου μήνα την πρώτη σέντρα των πρωταθλημάτων των υπόλοιπων κατηγοριών.
Ως μοναδική πιθανότητα να ανατραπεί ο προγραμματισμός της διοργανώτριας εμφανίζεται η τυχόν πρόωρη επιστροφή της Α’ κατηγορίας σε καθεστώς του ενός ομίλου, κάτι που θα συμβεί αν ένας σημαντικός αριθμός ομάδων μιμηθεί τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας και επιλέξει, για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους, να «αυτοϋποβιβαστεί».
Παρότι στην παρούσα φάση το παραπάνω σενάριο δεν δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, οι άνθρωποι της Ένωσης προτιμούν να παραμείνουν επιφυλακτικοί και να οριστικοποιήσουν τις όποιες αποφάσεις τους για τις ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων της επόμενης σεζόν, όταν εκπνεύσουν οι προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Ως προς τις τελευταίες, θα ανακοινωθούν πιθανότατα τη στιγμή που θα δημοσιοποιήσει τις δικές της η ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου