Τοπικές Ειδήσεις

Το British Council θα διεξάγει τις εξετάσεις IELTS στην Ρόδο το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Το British Council θα διεξάγει τις εξετάσεις IELTS στη Ρόδο το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019. Οι υποψήφιοι IELTS που επιθυμούν να δώσουν το τεστ IELTS στην εξεταστική αυτή θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του British Council https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/book-test μέχρι τις 24 Ιουνίου 2019.

Το British Council είναι περήφανος συνιδιοκτήτης των εξετάσεων IELTS και διενεργεί τις εξετάσεις για σχεδόν 30 χρόνια στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο· κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάνω από τρισιμιση εκατομμύρια εξετάσεις. Πάνω από 10.000 οργανισμοί όπως πανεπιστήμια, εργοδότες, επαγγελματικοί φορείς και υπηρεσίες μετανάστευσης σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το IELTS για σκοπούς εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης

Το British Council δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, ενώ επικεντρώνεται τρεις βασικούς τομείς – Αγγλικά, εκπαίδευση & κοινωνία, και τέχνες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου