Το χρόνο τους δημιουργικά, εν μέσω της πανδημία του κορωνοϊού και της καραντίνας που έχει επιβληθεί, θέλουν να γεμίσει μια παρέα προπονητών από τα Δωδεκάνησα οι οποίοι μετά από πρωτοβουλία των Δημήτρη Γκάιδα, Λάζαρου Θρουμουλόπουλου, Παναγιώτη Καρίκη και Διαγόρα Μουστάκα, διοργανώνουν τηλεδιασκέψεις συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και επίλυσης προβλημάτων αγωνιστικού και προπονητικού περιεχομένου.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας έχουν ήδη προσκληθεί και διακεκριμένοι προπονητές εκτός Δωδεκανήσου, ώστε να συμμετέχουν στις συζητήσεις μεταφέροντάς τους τις εμπειρίες τους.
Πρώτος ήταν ο κ. Βαγγέλης Μπέκας προπονητής φυσικής κατάστασης του Παναθηναϊκού συνέχισε ο κ. Γιώργος Μπερνεάνου προπονητής τερματοφυλάκων στην Victoria Κολωνίας και θα συνεχίσουν οι κ.κ. Αλεξιάδης και Βλάχος (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) , Τραϊανός Δέλλας και πολλοί άλλοι.
Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στον συντοπίτη μας κ. Αντώνη Λεμονάκη (Everton) ο οποίος θα είναι μαζί τους σε μια τηλεδιάσκεψη.
Να τονίσουμε πως όλη η προσπάθεια γίνετε αφιλοκερδώς από όλους και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μοναδικό κέρδος είναι η ανταλλαγή γνώσεων και η αλληλεπίδραση καθώς όσοι συμμετέχουν έχουν ένα κοινό στην φιλοσοφία τους.
Η γνώση πρέπει να μοιράζεται…

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ