ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο: Ανταλλάσσουν γνώσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- ΜΠΑΛΕΣ

Το χρόνο τους δημιουρ­γικά, εν μέσω της παν­δη­μία του κορω­νοϊού και της καρα­ντί­νας που έχει επι­βλη­θεί, θέλουν να γεμίσει μια παρέα προ­πο­νη­τών από τα Δωδε­κά­νησα οι οποίοι μετά από πρω­το­βου­λία των Δημήτρη Γκάιδα, Λάζαρου Θρου­μου­λό­που­λου, Πανα­γιώτη Καρίκη και Διαγόρα Μου­στάκα, διορ­γα­νώ­νουν τηλε­δια­σκέ­ψεις συζή­τη­σης, ανταλ­λα­γής απόψεων και επί­λυ­σης προ­βλη­μά­των αγω­νι­στι­κού και προ­πο­νη­τι­κού περιε­χο­μέ­νου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρω­το­βου­λίας έχουν ήδη προ­σκλη­θεί και δια­κε­κρι­μέ­νοι προ­πο­νη­τές εκτός Δωδε­κα­νή­σου, ώστε να συμ­με­τέ­χουν στις συζη­τή­σεις μετα­φέ­ρο­ντάς τους τις εμπει­ρίες τους.

Πρώτος ήταν ο κ. Βαγ­γέ­λης Μπέκας προ­πο­νη­τής φυσικής κατά­στα­σης του Πανα­θη­ναϊ­κού συνέ­χισε ο κ. Γιώργος Μπερ­νε­ά­νου προ­πο­νη­τής τερ­μα­το­φυ­λά­κων στην Victoria Κολω­νίας και θα συνε­χί­σουν οι κ.κ. Αλε­ξιά­δης και Βλάχος (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) , Τραϊ­α­νός Δέλλας και πολλοί άλλοι.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στον συντο­πίτη μας κ. Αντώνη Λεμο­νάκη (Everton) ο οποίος θα είναι μαζί τους σε μια τηλε­διά­σκεψη.

Να τονί­σουμε πως όλη η προ­σπά­θεια γίνετε αφι­λο­κερ­δώς από όλους και η συμ­με­τοχή είναι δωρεάν. Μονα­δικό κέρδος είναι η ανταλ­λαγή γνώσεων και η αλλη­λε­πί­δραση καθώς όσοι συμ­με­τέ­χουν έχουν ένα κοινό στην φιλο­σο­φία τους.

Η γνώση πρέπει να μοι­ρά­ζε­ται…

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.