Είθισται την μέτρια πορεία μίας ομάδας να πληρώνει πάντα ο προπονητής, αφού είναι αδύνατο να φύγουν όλοι οι παίκτες. Έτσι και στον Ιπποκράτη, αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα από χθες το πρωί. Ο Μάκης Κανενόπουλος είναι αυτός που πλήρωσε το τίμημα της μέτριας πορείας της πιο ακριβοπληρωμένης ομάδας του 2ου ομίλου νότου της Γ’ Εθνικής. Οι δρόμοι του Ιπποκράτη Κω και του έμπειρου τεχνικού χώρισαν από χθες και ήδη ο Ιπποκράτης αναζητεί το διάδοχο του για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας, λύθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό και πλέον οι Κώοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του.
Μάλιστα η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Αντώνη Ασημακόπουλου, ενώ ο Ιπποκράτης αναζητά τον αντικαταστάτη του, ο οποίος λογικά θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας. Ο Μάκης Κανενόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Ιπποκράτη, ωστόσο θα πρέπει και οι αθλητές της ομάδας να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για τις εμφανίσεις της ομάδας κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο έμπειρος τεχνικός χαιρέτισε προσωπικά έναν-έναν τους αθλητές και στην τελευταία συνάντηση με τον πρόεδρο Στέφανο Χαρτοφύλη, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους. Ήδη έγιναν διερευνητικές κρούσεις με τον Γιώργο Κετσελίδη, τον Βαγγέλη Μάγειρα και τον Φώτη Καρακώστα, χωρίς να έχει καταλήξει σε κάποιον ο Ιπποκράτης. Το σίγουρο είναι ότι έχουν πέσει στο τραπέζι κι άλλα ονόματα, με τους Κώους να ψάχνουν μία καλή και οικονομική λύση για το υπόλοιπο της σεζόν.
Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Α.Σ Κώων ο Ιπποκράτης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή του ανδρικού τμήματος Μάκη Κανενόπουλο. Τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα παρουσία του, γνωρίζοντας ότι παραμένει πιστός στρατιώτης του συλλόγου, και του εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ