Πολιτιστικά

Εθελοντική αιμοδοσία από το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας Ρόδου

Η έμπρακτη βοήθεια στο συνάνθρωπο είναι η ανεκτίμητη ανταμοιβή μας.

Ένα καινοτόμο δημόσιο Γυμνάσιο Ενηλίκων, όπως είναι το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας Ρόδου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των κοινωνικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων του. Είναι σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, που αναγνωρίζει την αξία του εθελοντισμού σαν μέσο έκφρασης έμπρακτης αλληλεγγύης.
Η εθελοντική αιμοδοσία σαν χειρονομία αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, είναι πράξη απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας του σχολείου που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
Έτσι και φέτος μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Ρόδου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10/2 το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρόδου, όπου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοτών Ρόδου κ. Νικολάου Φιλήμονα και τον γραμματέα κ Τριαλώνη Μανώλη για ζητήματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσίας στο νησί της Ρόδου.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης ακολούθησε εθελοντική αιμοδοσία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου