Τοπικές Ειδήσεις

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Συνήλθε χθες σε έκτακτη συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με θέμα τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων υποψηφιότητας και ανακήρυξη υποψηφίων.

Μετά από εισήγηση του προέδρου κ. Μανώλη Μαρκόπουλου, σε κλίμα σύμπνοιας, συναδελφικότητας, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, αποφασίσθηκε να συγκληθεί η γενική συνέλευση, το πρώτον την 19η Ιανουαρίου και αν δεν υπάρξει απαρτία να ακολουθήσουν συνεδριάσεις την 23η και 26η Ιανουαρίου 2020.
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την 26η Ιανουαρίου 2020 (καταληκτική ημερομηνία), ημέρα Κυριακή και από 09:00 έως 15:00 στα γραφεία της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
Τα μέλη της Ενωσης Ξενοδόχων που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, μπορούν να την καταθέσουν το αργότερο έως την 13η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 και να έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους (συνδρομές) προς την Ένωση μέχρι και του έτους 2019.
Τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σάββατο 11η Ιανουαρίου 2020 και ώρες 09:00-15:00.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προσωρινός πρόεδρος κ. Μανώλης Μαρκόπουλος κατέστησε χθες σαφές ότι θα επιδιώξει την εκλογή του ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι έχουν εκδηλώσει οι κ.κ. Άρης Σουλούνιας και Κώστας Μηνέττος.
Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης έκοψε χθες και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και το φλουρί βρήκε η ξενοδόχος κ. Ανδριάννα Χατζηλαζάρου.
Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι ο μεγαλύτερος εργοδοτικός φορέας της Ρόδου και η μεγαλύτερη Ένωση Ξενοδόχων της χώρας.
Προσδοκά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Αλεξάνδρα    11.01.2020 11:06

    Επιτέλους βλέπουμε νέα παιδιά με όρεξη και σοβαρότητα, βαρεθήκαμε πια τα παλιά σχήματα αυτοπροβολής και ελιτισμού. Εύγε!

  • ΜΙΝΑ    11.01.2020 09:50

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΣΟΟΥ WHO WANNA BE THE NEXT POLITICIAN ?

Σχολιασμός άρθρου