Αθλητικά

Δήμητρα Δαματριάς: Πέντε μετεγγραφές

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ

Όχι μία, όχι δύο αλλά πέντε ποδοσφαιριστές απέκτησε η ομάδα της Δήμητρας Δαματριάς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο.
Ο σύλλογος ενίσχυση το έμψυχο δυναμικό του, με τους Μιχάλη Μάκρα από τον Εθνικό Αρχίπολης, Μιχάλη Καραγιάννη από τον Αστέρα Παστίδας, Χρήστο Σαΐτη από τον Κλεάνθη, Μιχάλη Καραβαΐλη από τον Δαμάγητο και Δημήτρη Τσίγκριλα από τον Ευκλή Σορωνής.
Τα δελτία των ποδοσφαιριστών αναμένεται να εκδοθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα και θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την Δήμητρα στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.