Ειδήσεις

Οριστικό «λουκέτο» στο ΙΚΑ – Αρχαγγέλου!

Με απόφαση που υπέγραψε την 18η Δεκεμβρίου 2013 ο διοικητής του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ κ. Ρ. Σπυρόπουλος και δημοσιεύθηκε στη “Διαύγεια” ανεστάλη η λειτουργία του παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αρχαγγέλου και μεταφέρθηκαν οι αρμοδιότητες της ασφαλιστικής του περιοχής, στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρόδου.
Για την έκδοση της απόφασης έλαβε υπόψη του μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, και τα εξής:
– Την αριθμ. 209/Συν. 39/20.12.2012 απόφαση του Δ.Σ. του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
– Την ανάγκη για καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιακών μονάδων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
– Το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται επί πλέον δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ή του προϋπολογισμού του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Στο διατακτικό της απόφασης, που δεν κατόρθωσαν να ανακαλέσουν οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι, αναφέρονται τα εξής:
“Αναστέλλουμε τη λειτουργία του Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αρχαγγέλου από 17 Φεβρουαρίου 2014.
Οι αρμοδιότητες επί της ασφαλιστικής του περιοχής, για το χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας του, μεταφέρονται στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρόδου.
Η διεκπεραίωση των υποθέσεων του Οικονομικού Τμήματος που ανακύπτουν μετά το χρόνο αναστολής λειτουργίας του Παραρτήματος ως συνέπειες ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, καθώς και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν κατά το χρόνο της αναστολής λειτουργίας του θα διεκπεραιώνονται από το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρόδου με ευθύνη του Προϊσταμένου του.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου