ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Συνα­γερ­μός έχει σημάνει στις Αρχές της Ρόδου καθώς δύο ανήλικα κορί­τσια εξα­φα­νί­στη­καν από τον χώρο φιλο­ξε­νίας στον οποίο διέ­με­ναν.

Τα ίχνη τους χάθηκαν στις 21:00 το βράδυ της Δευ­τέ­ρας.

Η ανα­κοί­νωση από το «Χαμό­γελο του Παιδιού»

Στις 09/12/24 και ώρα 21:00, εξα­φα­νί­στη­καν η Τσα­μπίκα Ο., 14 ετών και η Πανα­γιώτα Κ., 12 ετών, από τον χώρο φιλο­ξε­νίας στον οποίο δια­μέ­ναν στη Ρόδο. Το Χαμό­γελο του Παιδιού ενη­με­ρώ­θηκε και κατόπιν εισαγ­γε­λι­κής εντολής προ­χώ­ρησε άμεσα στη δημο­σιο­ποί­ηση των στοι­χείων των δύο κορι­τσιών.

Η Τσα­μπίκα O., 14 ετών έχει ύψος 1,60 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξα­φα­νί­στηκε.

Η Πανα­γιώτα Κ., 12 ετών, έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανο­νικό βάρος, έχει καστανά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξα­φα­νί­στηκε.

Οποιοσ­δή­ποτε έχει κάποια πλη­ρο­φο­ρία, παρα­κα­λεί­ται να επι­κοι­νω­νή­σει τηλε­φω­νικά με «Το Χαμό­γελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρω­παϊκή Γραμμή για τα Εξα­φα­νι­σμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυ­νο­μικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρ­μο­γής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενη­μέ­ρωση για την εξα­φά­νιση.

Πηγή: zougla.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.