Αθλητικά

Πρωτέας Καλύμνου: Χειμερινή προετοιμασία για πρώτη φορά

Ο Πρωτέας Καλύμνου για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσει χειμερινή προετοιμασία, με τον Όμιλο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Ξεκινά για 1η φορά χειμερινή προετοιμασία ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου.
Μετά από την κατά κοινή ομολογία απόλυτα επιτυχημένη κολυμβητική σεζόν φέτος οι αθλητές του συλλόγου θα μπορούν να αθληθούν και τον χειμώνα με κυρίως ξηρή προπόνηση (στίβος και γυμναστήριο) και παράλληλα θα κάνουμε τα σαββατοκύριακα χειμερινή κολύμβηση στην θάλασσα. Αυτό γίνεται με σκοπό να διατηρηθεί η καλή φυσική κατάσταση των αθλητών και παράλληλα η επαφή και τα οφέλη της άσκησης. Επίσης έχοντας ήδη μια καλή φυσική κατάσταση από τον χειμώνα, στοχεύουμε σε μια ακόμα καλύτερη επόμενη κολυμβητική σεζόν με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι το εξής:
-Δευτέρα: 14:00-15:00 στίβος και 15:00-16:00 γυμναστήριο.
-Τετάρτη: 8:00-9:00 στίβος και 9:00-10:00 γυμναστήριο
-Παρασκευή: 8:00-9:00 στίβος και 9:00-10:00 γυμναστήριο.
-Σάββατο: 12:00-14:00 κολύμβηση στην παραλία της Γέφυρας.
-Κυριακή: 12:00-14:00 κολύμβηση στην παραλία Καντούνι.
Οι αθλητές του τμήματος των δελφινιών και του προαγωνιστικού μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του στίβου. Όσοι αθλητές είναι γεννημένοι από το 2010 και μεγαλύτεροι μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες μας.
Τέλος, αν υπάρχουν γονείς που επιθυμούν να γυμναστούν παράλληλα με τα παιδιά τους μπορούν να το κάνουν σε ξηρά και θάλασσα απολαμβάνοντας τα οφέλη της άσκησης.
Εννοείται πως ακολουθούμε τους κανόνες που έχει ορίσει η Πολιτεία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσοι επιθυμούν λοιπόν να αθληθούν πρέπει να προσκομίσουν την ώρα της προπόνησης self test (ανήλικοι) ένα την εβδομάδα, rapid ή pcr οι ενήλικοι ένα την εβδομάδα ή πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.
Αθλούμαστε υπεύθυνα!
Τέλος, θα αρχίσουν και οι χειμερινές δράσεις παράκτιων και υποβρύχιων καθαρισμών του Πρωτέα, όσοι θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό το κομμάτι μπορείτε να μας ενημερώσετε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου