•Υπό επανεξέταση η εκκίνηση της Super League 2 μετά το «stop» της Επιτροπής λοιμωξιολόγων, στην αναμονή οι ομάδες

Ο αυξανόμενος ρυθμός των κρουσμάτων και ο αριθμός των θανάτων λόγω κορωνοϊού που μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα φαίνεται πως προβληματίζει την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Κατά πληροφορίες οι ειδικοί φέρονται να έβαλαν σε πρώτη φάση «stop» στην εξαίρεση κι άλλων πρωταθλημάτων, όπως η Super League 2.
Το «κόκκινο» δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα και σε άλλα αθλήματα που αιτήθηκαν αγωνιστική δράση με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League1, που είναι ο βασικός κανόνας.
Παρά την άρνηση των Επιτροπής λοιμωξιολόγων ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά την Super League 2. Οι ομάδες τηρούν στάση αναμονής και άπαντες κατανοούν την ανάγκη να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι χωρίς «ακραίες» τοποθετήσεις, ώστε η κατηγορία να μη βρεθεί με την πλάτη στον… τοίχο, σε οικονομικό επίπεδο.
Η σέντρα για την S.L.2 θα επανεξεταστεί πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο. Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και εξακολουθεί να προσπαθεί ώστε η έναρξη να γίνει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.
Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί υπομονή από όλους καθώς τα πάντα είναι στο χέρι των λοιμωξιολόγων και το θέμα σχετίζεται με την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή η έναρξη της S.L.2 με εβδομαδιαία τεστ και αναβολή αγώνα -μέχρι να αλλάξει το πρωτόκολλο- στα τρία κρούσματα σε ομάδα.

Πηγή: mikriliga

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ