Αθλητικά

Α.Σ. Χάλκης: «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε!»

Ανακοίνωση με αφορμή την δεύτερη φάση των εργασιών για την αναβάθμιση του αθλητικού του κέντρου, εξέδωσε ο Α.Σ. Χάλκης.
Η δεύτερη φάση των εργασιών αφορά την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, την κατασκευή εξέδρας και νέων αποδυτηριακών χώρων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνεχίζουμε να δημιουργούμε!
Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2020 γράφτηκε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου Χάλκης. Το νέο μεγάλο έργο το οποίο εντάχθηκε στα έργα δημοσίου χαρακτήρα στην Υποδράση 19.2.4.2 – Μέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 – Τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER, της ΑΝ.ΔΩ. με 100% χρηματοδότηση μόλις ξεκίνησε, έχει σχεδιαστεί με μεγάλη αγάπη και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ακαδημίας μας.
Στο αθλητικό κέντρο ‘’Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός’’ ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης φάσης ανάπλασής του, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας προς τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και όλους όσοι αποτελούν τον οργανισμό του Α.Σ. Χάλκης.
Τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά ώστε το υπάρχον κτήριο των αποδυτηρίων να εξασφαλίσει την ενεργειακή του αυτονομία με περιβαλλοντική ευσυνειδησία, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο.
Θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα έργα ανάπλασης και ολοκλήρωσης του Αθλητικού Κέντρου εντός της φετινής χρονιάς τα οποία περιλαμβάνουν την ανέγερση εξεδρών με ειδικό αναβατόριο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ΑΜΕΑ, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα δημοσιογραφικά, θέσεις στάθμευσης, αίθουσα διδασκαλίας για τα παιδιά, γυμναστήριο, αίθουσα αποθεραπείας, πολυχώρους, περίφραξη και ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντα χώρου.
Στο πλευρό μας έχουμε και αυτή την φορά την αξιόπιστη Τεχνική Εταιρεία Δωδεκανήσου ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’.
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Χάλκης ενωμένοι προχωρούν μαζί, οραματίζονται και πραγματοποιούν τα έργα που ίσως κάποτε να αποτελούσαν όνειρο. Τα όνειρα είναι για τους ονειροπόλους και τα έργα για τους οραματιστές δημιουργούς και εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε.
Μόνο υπερηφάνεια για τον Α.Σ. Χάλκης!
Το διοικητικό συμβούλιο.
Μανώλης Συντυχάκης, Ανδρέας Χίου, Φραγκάκης Δημήτριος, Ροδίτης Δημήτριος, Φραγκάκης Ευάγγελος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου