Το γύρο της Ελλάδας έκανε χθες το ρεπορτάζ της “δημοκρατικής” για την 39χρονη Ροδίτισσα που ισχυρίζεται ότι αγόρασε οικόπεδο δύο στρεμμάτων… στη Σελήνη.
Έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, περιφερειακά αλλά και μεγάλα αθηναϊκά, αναπαρήγαγαν την είδηση δίνοντας έμφαση στους τίτλους ιδιοκτησίας και όλα τα επίσημα έγγραφα που δημοσιοποίησε χθες η “δ”, καθώς προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πως υπάρχει “Πιστοποιητικό Ιδιοκτησίας Οικοπέδου στη Σελήνη” αλλά και απόδειξη πληρωμής θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟY!
Το ρεπορτάζ, δημοσιεύθηκε και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανά την Ελλάδα, ενώ παρ’ ό,τι έγιναν προσπάθειες μέσω της “δ” από πολλά αθηναϊκά ΜΜΕ να μιλήσει δημοσίως η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου για την απόφασή της να αγοράσει οικόπεδο στη Σελήνη, εντούτοις η συμπολίτισσά μας, προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, παραπέμποντας στις πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα μας.
Όπως έγραψε η “δ”, το 2001, η συμπολίτισσά μας είδε σε πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή ότι διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα περιορισμένος αριθμός οικοπέδων στη Σελήνη, καθώς είχαν ήδη σπεύσει διασημότητες, celebrities, μέλη βασιλικών οικογενειών και πολλοί εκκεντρικοί ανά την υφήλιο για να “καπαρώσουν” οικόπεδα με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γίνουν ανάρπαστα!
Έτσι, η ίδια αμέσως τηλεφώνησε στην εκπομπή από όπου την παρέπεμψαν στο κτηματομεσιτικό γραφείο που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Κατέβαλε αντίτιμο 40.000 δρχ για την αγορά δύο στρεμμάτων, και μάλιστα σε προνομιακή θέση, η τιμή των οποίων σήμερα έχει εκτοξευθεί στα ύψη καθώς πλέον είναι δυσεύρετα!
Οι έρευνες στο Internet για τις τιμές των οικοπέδων στη Σελήνη δείχνουν ότι το κόστος αγοράς μερικών στρεμμάτων στην επιφάνειά της έχει σημειώσει στα τελευταία χρόνια αύξηση που ξεπερνά το 50%!
Η ίδια δήλωσε στη “δ” ότι το… προνομιακό οικόπεδο στη Σελήνη προορίζεται για την μεγάλη κόρη της!
Η 39χρονη, μητέρα τριών παιδιών σήμερα που διαμένει στην Αθήνα, έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και για την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου, τα οποία έφερε στη δημοσιότητα η “δ”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των διασημοτήτων που έχουν αγοράσει οικόπεδο στη Σελήνη είναι η Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ Κρουζ, ο Τζον Τραβόλτα, ο μακαρίτης Ρόναλντ Ρίγκαν, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζίμι Κάρτερ, ο Χάρισον Φορντ, γαλαζοαίματοι και κροίσοι που έσπευσαν να επωφεληθούν πριν από αρκετά χρόνια την τρέλα της εποχής, για κατοχή οικοπέδου στη Σελήνη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ