Περίπου 120 σύλλογοι με περισσότερους από 1800 μικρούς και μεγάλους καρατέκα από όλη την Ελλάδα παραβρεθήκαν σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του καράτε των τελευταίων ετών που διεξήχθη στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το Πανελλήνιο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και η επιτροπή αγώνων ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους καθώς και τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου για την παρουσία και την στήριξή τους. Επίσης ευχαριστούμε τους συνοδούς, προπονητές και διαιτητές για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν κατά την διάρκεια των αγώνων. Τέλος η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους της για την υποστήριξη και την δυναμική παρουσία τους στους αγώνες.

Ο Α.Σ. ΡΟΔΟΥ SHOTOKAN KARATE έλαβε μέρος στο προαναφερόμενο Πρωτάθλημα με την συμμετοχή δέκα αθλητών οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν τις εξής θέσεις:

ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Πρώτη θέση-Χρυσό Μετάλλιο στο KUMITE εφήβων -70 κιλά

ΔΟΥΡΑΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Τρίτη θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στο KUMITE κορασίδων 11 ετών

ΔΡΑΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Δεύτερη θέση – Αργυρό Μετάλλιο στο KUMITE εφηβων +70 κιλά

ΔΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τέταρτη θέση – στο KUMITE νέων ανδρών +76 κιλά

ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Τρίτη θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στο KUMITE ανδρών +84 κιλά και Δεύτερη θέση – Αργυρό Μετάλλιο στα ΚΑΤΑ ανδρών

ΜΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τέταρτη θέση στο KUMITE ανδρών -67 κιλά

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δεύτερη θέση Αργυρό Μετάλλιο στο KUMITE  γυναικών

ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Τέταρτη θέση στα ΚΑΤΑ Βετεράνων και Tέταρτη θέση στο KUMITE +84 κιλά, και η πρωτοεμφανισθείσα ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Τέταρτη θέση στα KATA παίδων .

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο δάσκαλος Ευάγγελος Νικητάρης ευχαριστούν τους καρατέκα για τις καταπληκτικές μάχες που έδωσαν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ