Ειδήσεις

Επιστολή του Περιφερειάρχη για τα ΕΛΤΑ Παραδεισίου

Προς : κ. Νίκο Παππά

Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής

 Κοιν. : κ. Ευφροσύνη Σταυράκη

Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΛΤΑ Α.Ε.

 κ. Υπουργέ,

Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτέλεσε η δυσάρεστη είδηση της άμεσης διακοπής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου. Ζήτημα που μας απασχόλησε και στο παρελθόν αφού η διοίκηση της EΛTA α.ε. είχε σχεδιάσει και παλαιότερα την ανωτέρω αλλαγή στο δίκτυο της.

Το μέγεθος της εξυπηρετούμενης απο το συγκεκριμένο κατάστημα περιοχής της Ρόδου, οι ανάγκες των κατοίκων αυτής καθώς και η συνεχής υπερσυγκέντρωση των πάσης φύσεως υπηρεσιών με την ταυτόχρονη απογύμνωση περιφερειακών περιοχών, οδηγεί σε συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Στην περίπτωση του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου και λόγω του προβαλλόμενου επιχειρήματος της επίτευξης οικονομίας κλίμακος εκ της διακοπής λειτουργίας του, επιθυμώ να σας γνωρίσω την πρόθεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει πρακτικά στην διατήρηση του και ακόμα περαιτέρω στην αναβάθμιση του με την προσθήκη και νέων υπηρεσιών-προιόντων πρός τους κατοίκους της περιοχής.

Η πρακτική εκ μέρους μας στήριξη προς την διοίκηση της ΕΛΤΑ α.ε. μπορεί να σχεδιαστεί και να συμφωνηθεί  σε μία, ακόμα και άμεση, συνάντηση εργασίας που θα συμφωνηθεί από κοινού.

Είμαι βέβαιος πως μέσα απο τον διάλογο, την συνεργασία και την συνένωση δυνάμεων μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερα αποτελέσματα καθώς επίσης πιστεύω οτι θα δώσετε την ευκαιρία σε αυτή την προτεινόμενη συνεργασία, για την οποία υπάρχει η εκ μέρους μας πολιτική βούληση, να αναπτυχθεί, δίνοντας αναστολή στην άμεση διακοπή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου.

 

                                                         Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

 Γιώργος Χατζημάρκος

 

Πίνακας Αποδεκτών :

  • κ. Σαντορινιό Νεκτάριο, Βουλευτή Δωδεκανήσου, Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής
  • κ. Γάκη Δημήτριο, Βουλευτή Δωδεκανήσου
  • κ. Καματερό Ηλία, Βουλευτή Δωδεκανήσου
  • κ. Κόνσολα Μάνο, Βουλευτή Δωδεκανήσου
  • κ. Κρεμαστινό Δημήτριο, Βουλευτή Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου