Ειδήσεις

Κι αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται οι ενέργειες ευπρεπισμού της πόλης

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι συντονισμένες ενέργειες ευπρεπισμού του νησιού της Ρόδου,  από μικτά συνεργεία τριών Δ/σεων του δήμου Ρόδου, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Τροχαίου Υλικού, με τις εργασίες κλαδέματος των δένδρων σε διάφορες οδούς της πόλης αρχικά και στη συνέχεια σε όλο το νησί.
Χθες ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχάλη Παλαιολόγου επιθεώρησε τις εργασίες κλαδέματος στην πλατεία Ακαδημίας, την οδό 28ης Οκτωβρίου , στο κέντρο της πόλης και μέχρι την Ψαροπούλα. Αύριο και μεθαύριο τα συνεργεία θα βρίσκονται στην περιοχή της Ανάληψης, στις οδούς Αθηνών και Στέλιου Κωτιάδη αντίστοιχα και την ερχόμενη Πέμπτη στην οδό Κυρά της Ρω, στο Ροδίνι.
Λόγω εκτέλεσης των εργασιών κλαδέματος ψηλών και επικίνδυνων δένδρων σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσία Πρασίνου καλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν τα συνεργεία του δήμου κατά την εκτέλεση των εργασιών.
Όπως επισημαίνει και ο κ. Παλαιολόγου παρά τις ανακοινώσεις και τις  προσπάθειες των ανθρώπων του δήμου, που με την τοποθέτηση ειδοποιητηρίων στα αυτοκίνητα, αναφέρουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα γίνουν τα κλαδέματα, εν τούτοις οι οδηγοί δεν τα μετακινούν με αποτέλεσμα να εμποδίζουν των έργων των συνεργείων του Δήμου Ρόδου.
Για το λόγο αυτό απευθύνει εκ νέου έκκληση σε οδηγούς και κατοίκους να απομακρύνουν εγκαίρως τα αυτοκίνητα τους βάσει της ανακοίνωσης που έχει δημοσιευθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου